Securitate Cibernetică Online

Square

CNET Web Developer și expert în securitate cibernetică Alexander Onis cursurile pentru începători în securitate cibernetică sunt concepute pentru a construi cunoștințe de bază pentru persoanele interesate să devină experți în securitate IT și experți în securitate cibernetică. El recomandă să înceapă să vă extindă cariera de expert în securitate cibernetică, astfel încât să fiți gata să mergeți la facultate pentru securitate cibernetică. Oricine caută o schimbare în securitatea cibernetică poate beneficia de aceste cursuri.
Cursul descompune întrebări despre competențe, tipurile de locuri de muncă pentru care să se aplice și ce înseamnă diferite certificări. Acest curs gratuit de securitate cibernetică online, predat pe platforma EDX, se ocupă și de alte caracteristici care sunt instrumente practice utile pentru dezvoltarea abilităților pe care studenții le pot folosi în cariera lor profesională.
Luați unul dintre cursurile introductive online pentru a explora o carieră ca specialist în securitate cibernetică. Acest curs gratuit de securitate cibernetică online este conceput pentru a oferi studenților sfaturi și trucuri de care au nevoie pentru a deveni experți cibernetici de succes și oferă o imagine realistă a industriei, cu accent pe rezolvarea problemelor și adaptabilitatea. Dacă vă antrenați două până la cinci ore pe săptămână, puteți finaliza cursul în doar patru săptămâni.
EDX oferă cursuri de siguranță online și cursuri de siguranță pentru a vă pregăti mai bine pentru provocările actuale. Oferim cursuri de securitate cibernetică pentru începători, indiferent dacă doriți doar să obțineți un gust din ceea ce implică domeniul de muncă. Oferim o serie de cursuri, de la avansat la avansat, în funcție de nivelul dvs. de cunoștințe.
Cursurile gratuite de securitate cibernetică online reprezintă primul pas către o nouă carieră potențială, învățând studenții cum să se protejeze pe ei înșiși, afacerile lor și societatea noastră bazată pe tehnologie. Educație profesională educația noastră profesională avansată în domeniul securității cibernetice constă în cursuri online care vă pregătesc pentru a avea un impact imediat asupra carierei dvs.
Acest curs gratuit de securitate cibernetică IT durează patru ore și 21 de minute și este ideal pentru începători. Este supravegheat de Master Instructor supravegheat de Cybrary Ken Underhill și Senior Technical Instructor supervizat de FireEye Joe Perry. Acest curs se adresează non-profesioniștilor și este conceput pentru a vă ajuta să înțelegeți elementele de bază ale securității cibernetice și să vă ofere îndrumări cu privire la modul de protejare a informațiilor dvs. digitale.
MIT oferă o bibliotecă online gratuită de materiale didactice selectate utilizate pentru predarea programelor de licență și master MIT. Toate materialele pentru cursurile de securitate cibernetică sunt disponibile gratuit, deși unele dintre materiale au mai mulți ani. Acest curs a fost dezvoltat de Open University cu sprijinul Programului Național de securitate cibernetică al guvernului britanic.
Indiferent dacă ajungeți la o diplomă de colegiu sau la o certificare de securitate cibernetică pentru a obține un loc de muncă în acest domeniu, cursurile online pe platformele de învățare vă pot ajuta să testați apele înainte de a începe o nouă carieră sau o nouă cale de învățare. Cele mai bune cursuri de securitate cibernetică online oferă o modalitate rapidă și accesibilă de a instrui abilitățile de securitate cibernetică. Iată cinci dintre cele mai bune cursuri de securitate cibernetică online pentru a vă ajuta să învățați elementele de bază și să vă îmbunătățiți CV-ul.
Cele mai bune cursuri de securitate cibernetică online dovedesc că nu trebuie să fie costisitoare pentru a se califica în securitate cibernetică. Luați unul dintre aceste cursuri și dobândiți o nouă calificare înainte ca întreaga noțiune de „nou normal” și impactul Marii pandemii asupra forței de muncă globale să dispară.
Dacă sunteți pasionat de securitate cibernetică și credeți că doriți să faceți o carieră din ea, aveți noroc. Luarea unui curs de securitate cibernetică ca începător vă va ajuta să decideți dacă securitatea cibernetică este vocația dvs. și în ce disciplină doriți cu adevărat să vă specializați. Poate fi necesar să luați o diplomă sau un alt curs recunoscut în informatică dacă alegeți securitatea rețelei ca subiect care se potrivește căii dvs. de carieră, dar există și alte opțiuni pe care le puteți încerca să testați apele și să vedeți ce poate face industria pentru dvs.
Studenții nu au nevoie de experiență în tehnologia informației pentru a fi admiși, dar absolvenții ar trebui să ia în considerare înscrierea în programul de master în securitate cibernetică la universitate. Studenții pot lua până la 15 subiecte elective de securitate cibernetică și pot alege din mai mult de 20 de opțiuni de curs, de la Prognoză cibernetică și comunicații wireless avansate până la amenințări emergente și apărare. Cursurile cu costuri reduse, cu calificări adecvate, pot deschide o carieră potențial bine plătită în domeniul securității cibernetice.
Studenții de securitate cibernetică au acces la o organizație de calculatoare cocurriculară, două laboratoare de calculatoare și un laborator de securitate cibernetică, pe lângă asistența studenților disponibilă cursanților online.
Diploma de licență online Saint Leo în securitate cibernetică include cursuri de securitate pentru clienți și sistem, apărare perimetrală, răspuns la incidente și planificare de urgență. Elevii pot alege între securitatea sistemelor, securitatea rețelelor și criminalitatea informatică. Programul de studiu online al Mercy College pregătește studenții pentru examenul de certificare CISSP.
Programul online de securitate cibernetică de la Universitatea Southern New Hampshire oferă experiență practică pentru a vă ajuta să dezvoltați o mentalitate de securitate care vă permite să începeți o carieră în construirea sistemelor sigure, apărarea activelor informaționale și gestionarea riscurilor organizaționale. Instruirea în domeniul securității cibernetice este calea către locuri de muncă ca analist informatic criminalistic sau inginer de securitate IT. Obțineți-vă diploma în securitate cibernetică într-o lume bazată pe date, în care experții în securitate sunt apărători indispensabili ai protejării datelor sensibile împotriva amenințărilor cibernetice.
Prin gândire ostilă, o înțelegere profundă a hacker Meșteșug, și tactici adaptive de răspuns la incidente și weaponization, să învețe să ia decizii în condiții incerte, se aplică principii de securitate dovedite, și de a rezolva problemele la interfața critică de oameni, procese și tehnologie.
Programul online de securitate cibernetică de la American Public University System (APU) este conceput pentru a ajuta studenții să înțeleagă amenințările cibernetice la scară largă și prevenirea atacurilor cibernetice. Diplomele online în securitate cibernetică de la Universitatea Saint Leo oferă opțiuni flexibile pentru a satisface nevoile și programele profesioniștilor.
Gradul se va concentra pe dezvoltarea capacităților necesare pentru prevenirea și detectarea vulnerabilităților de securitate cibernetică ale unei organizații. De asemenea, servește ca pregătire pentru mai multe certificări legate de securitatea cibernetică. Cursul online SANS Cyber Ace este oferit gratuit de Institutul SANS, așa că veți fi auzit despre acesta dacă sunteți interesat în vreun fel de securitatea cibernetică.
Institutul SANS, despre care cu siguranță ați auzit dacă sunteți interesat în vreun fel de securitatea cibernetică, este un domeniu recunoscut de securitate a informațiilor care a desfășurat programe de cercetare și educație de mai bine de trei decenii. După cum puteți vedea, există un flux de programe adaptate celor care aspiră la o carieră în domeniul securității cibernetice.
Diploma de licență online în securitate cibernetică oferită de Champlain College oferă o formulă de pornire rapidă pentru cursurile de carieră pentru a ajuta studenții să găsească oportunitățile de muncă potrivite. Programul de master Champlains pregătește studenții pentru a gestiona rețele și operațiuni pentru întreprinderi și organizații. Taxele de școlarizare pentru programul de securitate cibernetică de licență sunt de 25,000 USD pentru programul de master.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *