Bune Practici În Domeniul Securității Cibernetice

Square

Potrivit unui raport al Verizon Data Breach Investigations, 27% din toate atacurile cibernetice au fost cauzate de eroare umană sau neglijență. Raportul a arătat, de asemenea, că atacurile cibernetice reprezintă o amenințare ascunsă nu numai pentru companiile mari, ci și pentru organizațiile guvernamentale și întreprinderile mici.
Pentru a ajuta companiile să își îmbunătățească practicile de securitate, am compilat o listă cu cele mai bune practici de securitate cibernetică pentru profesioniștii din domeniul securității și le-am completat cu câteva sfaturi de securitate cibernetică pe care angajații ar trebui să le urmeze. Iată primele 20 de practici de securitate cibernetică pe care angajații trebuie să le adapteze pentru a-și proteja afacerile. Companiile își pot reduce vulnerabilitățile prin educarea angajaților cu privire la securitatea computerelor online.
Aceste bune practici de securitate cibernetică includ cele mai bune practici generale pentru a fi precaut de activitatea online, pentru a respecta regulile Companiei și pentru a vă ajuta atunci când ceva vă pare suspect. Acestea sunt cele mai bune practici de securitate pe care experții în securitate ar trebui să le urmeze, împreună cu o listă de sfaturi de securitate cibernetică de care toți angajații ar trebui să țină cont pentru a se concentra pe cele mai importante lucruri pe care companiile trebuie să le facă astăzi pentru a le aborda. Aceste bune practici permit experților în securitate să actualizeze politicile de securitate.
În viața de zi cu zi, ar trebui să evitați să oferiți informații de identificare personală, cum ar fi numărul dvs. de securitate socială sau numărul cardului dvs. de credit, oricui răspunde la e-mailuri nesolicitate, apeluri telefonice, mesaje text sau mesaje instant.
Indiferent de industria în care vă aflați, securitatea datelor dvs. de afaceri ar trebui să fie prioritatea dvs. principală. Există momente în care mulți angajați accesează datele companiei în afara biroului, de aceea este important să luați măsuri de securitate pentru a rezolva această problemă. Bunele practici de securitate cibernetică, cum ar fi controlul accesului, instruirea angajaților și pregătirea pentru actualizările software sunt esențiale pentru atenuarea riscurilor, dar dacă doriți să vă asigurați că datele dvs. sunt cel mai bine protejate, nu uitați să utilizați serviciile de backup cloud potrivite.
Majoritatea companiilor își fac timp să înființeze ateliere de securitate cibernetică, antrenori și instruire pentru angajații lor. Ei fac acest lucru într-un efort de a reduce atacurile cibernetice cauzate de eroarea umană sau neglijența angajaților. Cu toate acestea, discuțiile despre cele mai bune practici în domeniul securității cibernetice trebuie să aibă loc cu mai mult personal decât doar la înscrierea inițială.
Compania dvs. ar trebui să aibă o politică cuprinzătoare de securitate cibernetică pe care dvs. și angajații dvs. o puteți urma. Este responsabilitatea dvs. să știți ce așteaptă companiile dvs. de la dvs. Indiferent care este politica, este important să rămâneți în gardă și să vă asigurați că datele și rețelele companiei dvs. sunt sigure.
Chiar dacă faceți totul bine, o mișcare greșită a unui angajat imprudent vă poate pune în pericol datele. Eșecul de a remedia o eroare poate lăsa angajatorul vulnerabil la atacuri cibernetice.
Este vital ca utilizatorii dvs. să fie educați cu privire la elementele de bază ale practicilor de securitate cibernetică. Instruirea și atelierele pe teme precum detectarea e-mailurilor de phishing, crearea și menținerea parolelor puternice, evitarea aplicațiilor periculoase și a amenințărilor privilegiate și asigurarea faptului că datele valoroase nu părăsesc compania ar trebui să fie organizate în mod regulat. Cu puțin efort suplimentar, educarea și educarea angajaților dvs. cu privire la cele mai bune practici de securitate cibernetică vă poate economisi mult timp și bani pe dvs. și pe clienții dvs.
Este important să educăm personalul și utilizatorii cu privire la cele mai bune practici în domeniul securității cibernetice. Afișarea angajaților valoarea informațiilor în ceea ce privește siguranța lor nu este numai în interesul companiei. O mare parte din ceea ce învață angajații în formarea în domeniul securității ocupaționale poate fi aplicat securității contului personal.
De exemplu, dacă un hacker află parola dvs., ar putea avea acces la rețeaua companiei. Este foarte logic să integrați securitatea cibernetică în procesul de îmbarcare, astfel încât noii angajați să poată accesa conturile, să își creeze parolele și să învețe despre procesele de afaceri. Companiile pot detecta comportamentul neautorizat prin monitorizarea activității utilizatorilor.
Ca angajat, este important să vă asigurați că sunteți întotdeauna conștient de poziția dispozitivului dvs. mobil. Norton și Symantec recomandă întreprinderilor mici să solicite angajaților să stabilească actualizări automate de securitate și ca politicile companiei privind parolele să se aplice tuturor dispozitivelor mobile care accesează rețeaua. Având în vedere popularitatea crescândă a purtătorilor, cum ar fi ceasurile inteligente, trackerele de fitness și capacitățile wireless, va fi esențial să le includeți în politică.
Instruirea eficientă în materie de conștientizare în materie de securitate este esențială pentru a instrui personalul să recunoască și să răspundă la gama tot mai mare de amenințări la adresa securității cibernetice. Angajații poartă multe pălării ca IMM-uri, ceea ce face esențial ca toți angajații cu acces la rețea să fie instruiți în cele mai bune practici și politici de securitate ale companiei dvs. pentru securitatea cibernetică. Atunci când o rețea este infiltrată, hackerii pot viza angajații, indiferent de cine sunt, oferind o modalitate ușoară de a intra în rețea.
Angajații de la toate nivelurile unei organizații ar trebui să beneficieze de instruire eficientă de conștientizare a securității pentru a se asigura că sunt echipați cu capacitățile necesare pentru detectarea atacurilor. Combinarea măsurilor robuste de securitate cibernetică cu o forță de muncă bine pregătită și sigură oferă cea mai bună apărare împotriva infractorilor cibernetici care încearcă să obțină acces la datele sensibile ale companiei dvs. În domeniul în continuă evoluție al securității cibernetice, au fost dezvoltate cele mai bune practici pentru a răspunde atacurilor din ce în ce mai sofisticate ale atacatorilor.
Poate părea o sarcină descurajantă la început, dar începeți mici și concentrați-vă pe datele cele mai sensibile, apoi ridicați-vă eforturile pe măsură ce programul dvs. cibernetic se maturizează.
Ei au multe alte lucruri în mintea lor, care pot ajuta la menținerea siguranței în prim plan. Proprietarii care iau în serios securitatea cibernetică își vor determina angajații să facă același lucru. Crearea unei culturi favorabile securității cibernetice și numirea avocaților vor motiva angajații să mențină integritatea celor mai bune practici în materie de securitate cibernetică.
Conștientizarea confidențialității și sensibilitatea la datele digitale sunt la un nivel constant, iar noile legi le vor reglementa. Instruirea angajaților prin ateliere și prezentări cu privire la diverse politici de securitate cibernetică și legi locale care subliniază impactul asupra vieții private a acestora. Confidențialitatea angajaților ar trebui să aibă prioritate prin anonimizarea datelor lor și luarea de măsuri pentru a se proteja într-o prevenire a amenințărilor.
Crearea unui program de conștientizare și instruire în domeniul securității cibernetice: un sondaj al companiei a constatat că două din trei amenințări interne inițiate de angajați sau contractori ar fi putut fi prevenite de ObserveIt.
Autentificarea multifactorială, cum ar fi cardurile inteligente, pinii și datele biometrice, este necesară pentru toți utilizatorii, ceea ce poate opri în mod eficient multe atacuri cibernetice. Autentificarea cu doi factori oferă un nivel suplimentar de securitate care poate face diferența între o încercare de a hack o întreprindere și o încălcare a datelor crippling.
Pe lângă numele de utilizator și parola, autentificarea cu doi factori necesită oa doua informație pentru a confirma identitatea utilizatorului. Pe măsură ce tot mai mulți angajați lucrează de la distanță, această caracteristică le permite angajaților să acceseze datele companiei fără a compromite rețeaua companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *