Atacuri de hackingAtacurile de tip hacking devin din ce în ce mai sofisticate și mai greu de detectat. Acest lucru a dus la creșterea sistemelor de securitate cibernetică, cum ar fi honeypots și honeypots virtuale.

Honeypots: un honeypot este o capcană pentru hackeri, care îi atrage într-un fals sentiment de securitate, astfel încât să-și dezvăluie identitățile și, în cele din urmă, să fie prinși de sistemul de securitate sau de forțele de ordine.

Honeypots virtuale: Honeypot-urile virtuale reprezintă o metodă eficientă de protecție împotriva pirateriei pe internet. Ele funcționează în așa fel încât pot atrage potențialii hackeri pe site-uri web false cu conținut convingător.

Toate companiile – mici sau mijlocii – trebuie să se asigure că au conținut scris pentru ele la scară în diferite scopuri, cum ar fi postări pe blog și rețele sociale.

În 2017, hackerii au găsit modalități de a-și pătrunde în viața oamenilor. Ei au folosit diferite metode pentru a obține informații personale de pe dispozitivele victimei și pentru a le fura identitățile.

Securitatea cibernetică este o preocupare tot mai mare în lumea de astăzi. Există multe tipuri diferite de hack-uri cibernetice pe care hackerii le pot folosi. Cel mai slab punct pentru un hacker este un cont de e-mail sau un cont de social media în care informațiile personale sunt salvate pe dispozitiv.

Atacurile cibernetice sunt în creștere și multe companii și persoane sunt susceptibile la aceste atacuri.

În trecut, securitatea cibernetică a fost un efort costisitor pentru companii de a se proteja de hackeri. Acest lucru îi poate ajuta să prevină viitoarele hack-uri în sistemele lor, analizând datele de la hack-uri anterioare care au avut loc altor companii sau persoane.

Un caz recent de hacking s-a întâmplat când un hacker a aflat cum să preia controlul difuzorului Amazon Echo și l-a folosit pentru a suna 911. De atunci, Amazon și-a actualizat software-ul Alexa, care poate observa acum hackeri care încearcă să preia dispozitivele dvs.

Securitatea cibernetică este în prezent una dintre principalele preocupări pentru industrii. Industriile iau măsuri pentru a se asigura că fac tot ce le stă în putere pentru a se proteja de atacurile cibernetice.

Atacurile asupra organizațiilor sunt în creștere, în timp ce costul încălcării datelor este în creștere.

Pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze și tot mai multe companii se bazează pe ea pentru afacerile lor, securitatea cibernetică devine o preocupare de top. Este nevoie de tehnologie care poate ajuta la detectarea și protejarea împotriva atacurilor cibernetice într-un mod eficient.

Identificând vulnerabilitățile potențiale și generând alerte pentru a preveni producerea oricăror daune semnificative. Ele fac chiar posibil ca organizațiile să detecteze atacuri, să implementeze patch-uri și să remedieze vulnerabilitățile fără intervenție umană, care altfel ar fi destul de costisitoare în timp sau bani.

Există multe tipuri diferite de atacuri de hacking, unele sunt mai sofisticate decât altele. Acest articol va discuta modul în care hackerii vizează afacerea dvs., pașii pe care îi puteți lua pentru a vă proteja de atacurile cibernetice și ce ar trebui să faceți dacă sunteți piratat.

Hackerii devin din ce în ce mai pricepuți cu privire la metodele lor de a ataca afacerile în aceste zile. Unii dintre ei folosesc site-uri web de phishing pentru a obține acces la informațiile dvs., în timp ce alții vor sparge conturile de rețele sociale pentru a-și răspândi competițiile. Există, de asemenea, cei care ar putea încerca să se infiltreze în sistemul dvs. utilizând un troian sau un virus care a fost adaptat pentru software-ul dvs. specific.